Не сега драга

Theater of Comedy, Skopje

20:00

27 Nov

Не сега драга

Event details

Date (start) 27-11-2018
City Skopje
Time (start) 20:00

Event map

Комедијата „Не сега драга“ (од современиот англиски автор и актер Реј Куни) е комедија на забуни, смешни ситуации и интересни карактери.

Дејството се одвива во хотел, за време на едно пролетно попладне. Приказната е за еден парламентарец од Куманово кој доаѓа во Скопје на состанок во собранието, се сместува во хотел и има закажано љубовен состанок со секретарката на Претседателот. Меѓутоа, со пратеникот доаѓа и неговата сопруга… и тука почнува „хаосот“…

Играат:Атанас Атанасовски, Жаклина Петровска, Валентин Костадиновски – Тино, Ева Скендеровска, Дарко Вељиќ, Едмонд Сотир, Кристина Ласовска, Жарко Димоски и Тања Мицков.

Организатор на настанот: Театар Комедија

Tickets

  • Стандардна карта

    Buy tickets

    Price: 300ден.