Златно Славејче 2019

Macedonian Philharmonic, Skopje

11:00

23 - 24 Nov

Златно Славејче 2019

Event details

Date (start) 23-11-2019
Date (end) 24-11-2019
City Skopje
Time (start) 11:00

Event map

Златно Славејче 2019

Почитувани деца и родители,

Оваа година 49-то издание на најочекуваниот детски фестивал во Македонија “Златно Славејче” ќе се одржи на: 23 и 24 Ноември 2019 во салата на Македонска Филхармонија, сите претстави се со почеток од 11:00, 13:00 и 17:00h

Ветуваме одлична забава и атмосфера со специјални ефекти. 😉

Tickets

 • Ticket

  Buy tickets

  11:00 h, 23-11-2019 Price: 300ден.

 • Ticket

  Buy tickets

  13:00 h, 23-11-2019 Price: 300ден.

 • Ticket

  Buy tickets

  17:00 h, 23-11-2019 Price: 300ден.

 • Ticket

  Buy tickets

  19:00 h, 23-11-2019 Price: 300ден.

 • Ticket

  Buy tickets

  11:00 h, 24-11-2019 Price: 300ден.

 • Ticket

  Buy tickets

  13:00 h, 24-11-2019 Price: 300ден.

 • Ticket

  Buy tickets

  17:00 h, 24-11-2019 Price: 300ден.

Tickets shops

all