QUEEN REAL TRIBUTE – SECOND SHOW

Stanica 26, Skopje

20:00

22 Mar

QUEEN REAL TRIBUTE – SECOND SHOW

Event details

Date (start) 22-03-2019
Location Stanica 26
City Skopje
Time (start) 20:00

Event map

QUEEN REAL TRIBUTE – SECOND SHOW

По концертите во Кина, Франција, Швајрација, по распродадените концерти во Белград – Сава центар и Загреб – Лисински, најголемиот светски tribute на Queen повторно доаѓа во Скопје во клубот Станица 26.

Queen Real Tribute Band video: https://youtu.be/VNKQnmq8HvE

“Regular“ Tickets –  Цена – 400 мкд

Tickets

  • Стандарден билет

    Buy tickets

    22-03-2019 Price: 400ден.

Tickets shops

allm