МУГЕР ФУГЕР и ГОТРА

Youth Cultural Centre, Skopje

21:00

05 Dec

МУГЕР ФУГЕР и ГОТРА

Event details

Date (start) 05-12-2019
City Skopje
Time (start) 21:00

Event map

БЕСПЛАТЕН НАСТАН

„Во ова време“ будење на пролетта на 5-ти декември со Мугер Фугер и ГоТра.

Промоција на заедничко творештво, печатено на LP.

Еден од најважните македонски музичари на сите времиња, Goran Trajkoski – Горан Трајкоски, („Падот на Византија“, „Анастасија“, „Мизар“) и бендот чија музика е звучен одблесок на човековиот примордијален крик, Мугер Фугер, на домашен терен ќе ја резимираат нивната десет годишна соработка.

На 5-ти декември, во МКЦ, концертна и LP промоција на музичкиот проект Мугер Фугер + ГоТра „Во ова време“.

Taksirat Festival #21, free entry!

300 LP-a во продажба на 5.12.

Tickets