Mayhem/Mortiis-Скопје, 13.03.2021 МКЦ

Youth Cultural Centre, Skopje

19:00

13 Mar

Mayhem/Mortiis-Скопје, 13.03.2021 МКЦ

Event details

Date (start) 13-03-2021
City Skopje
Time (start) 19:00

Event map

Mayhem/Mortiis-Скопје, 13.03.2021 МКЦ

Денес е тешко воопшто да изустиш ‘black metal’ а еден од првите бендови што ке ти паднат на памет да не е Mayhem.
Оформени уште далечната 1984та година година, Mayhem се сѐ, само не обичен бенд.
На самиот старт го одбиваат надоаѓачкиот тренд на speed metal во тој период, и се решаваат да се нурнат во еден свет кој ќе ја промени играта засекогаш и од кој обичниот човек во Норвешка со години ќе живее во страв.

Keeping the metal flame strong and bright
Stay safe everybody! See you at the show!

Tickets

Tickets shops

СКОПЈЕ

LITERATURA.MK – EAST GATE MALL
LITERATURA.MK – VERO JUMBO
LITERATURA.MK – ГТЦ ПРИЗЕМЈЕ
LITERATURA.MK – Ул. Македонија
LITERATURA.MK – RAMSTORE MALL
LITERATURA.MK – ТЦ БУЊАКОВЕЦ
LITERATURA.MK – SKOPJE CITY MALL
ЈУГОТОН – ГТЦ 1 кат

ВЕЛЕС

УНИСОН – Благој Ѓорев 9

РАДОВИШ

HALKIDIKI TRAVEL- Партизанска бр. 43

ПРИЛЕП

T.A. БРАН – Пере Тошев 75

СТРУМИЦА

ТА САФАРИ – ул. Благој Јанков Мучето бр. 2
LITERATURA.MK – Благој Јанков Мучето бр. 4

КУМАНОВО

Кафе Бар АГОРА – T.Ц. Гарнизон

МАКЕДОНСКА КАМЕНИЦА

CLIFF OF MOHER PUB – Маршал Тито

БИТОЛА

TOBACCO BROTHERS – Широк Сокак
LITERATURA.MK 2 – Широк Сокак 40

ГОСТИВАР

TOBACCO BNB – ул ЈНА бр.1
ВОНА ПЕТ – ул. Живко Брајковски 15

ТЕТОВО

ГРАНД ТОБАКО – Ул. 29 Ноември бр.107 лок бр.2
ТОБАКО МОНАКО – ул. Илинденска 176

ОХРИД

TA ВИС ПОЈ – Бул. Македонски Просветители бр.1

ПРИШТИНА

RAVE TRAVEL – PRISTINA – Fehmi Agani Street 20
rave-travel.com