ГОЛЕМА РЕТРО ЗАБАВА – FOREVER YOUNG

S.C Boris Trajkovski, Skopje

21:00

05 Apr

ГОЛЕМА РЕТРО ЗАБАВА – FOREVER YOUNG

Event details

Date (start) 05-04-2019
City Skopje
Time (start) 21:00

Event map

ГОЛЕМА РЕТРО ЗАБАВА – FOREVER YOUNG

После долго време забава за сите генерации кои се вечно млади.

Најдобрите ретро диџеи на едно место, забава во раните утринси часови.

Билетите се достапни онлајн и на сите продажни места на МкТикетс

По повод празникот 8-ми Март, од 1-ви до 8-ми Март, билетите за Големата Ретро забава ќе бидат со цена 250 денари🌹

Tickets

  • Стандарден билет

    Buy tickets

    Партер, 05-04-2019 Price: 300ден.

Tickets shops

allm