André Rieu

VIP Arena Boris Trajkovski, Skopje

20:00

06 Jun

André Rieu

Event details

Date (start) 06-06-2019
City Skopje
Time (start) 20:00

Event map

SOLD OUT

Светската ѕвезда, величествениот André Rieu за прв пат гостува во живо во Македонија!
Неприкосновениот крал на валцерот на 6-ти јуни ќе настапи во Арена „Борис Трајковски“ во Скопје со неговиот 60-член Оркестар Јохан Штраус, многу солисти и фантастичниот сценски настап од актуелната светска турнеја.

Tickets