Концерт на 2Бона и Мили

S.C Boris Trajkovski, Skopje

20:30

12 Dec

Концерт на 2Бона и Мили

Event details

Date (start) 12-12-2019
City Skopje
Time (start) 20:30

Event map

Концерт на 2Бона и Мили

Почитувани,
Ве покануваме на 12.12.2019 во А1 арена (Борис Трајковски) на голем спектакуларен концерт на нашите мегаѕвезди 2БОНА и супер популарниот МИЛИ од соседна Србија. Уште еднаш да покажеме дека сме хумани и да и помогнеме на нашата Јана Арсовска

Tickets

  • Билет

    Buy tickets

    Регуларен, 12-12-2019 Price: 450ден.

  • Билет

    Buy tickets

    ВИП, 12-12-2019 Price: 800ден.

Tickets shops

ALLM