20 ГОДИНИ ДНК

S.C Boris Trajkovski, Skopje

21:00

03 Dec

20 ГОДИНИ ДНК

Event details

Date (start) 03-12-2022
City Skopje
Time (start) 21:00

Event map

20 ГОДИНИ ДНК

Од денес официјално започнува продажбата на влезниците за концертот „20 години ДНК“ на најголемата македонска РнБ/ПОП група.

 

20 години – 20 дена роденденска промотивна цена

Tickets

Tickets shops

0ddv