Скопско VIP Тераса (VIP Pass)

ARM Stadium, Skopje

21:00

12 - 15 Sep

Скопско VIP Тераса (VIP Pass)

Event details

Date (start) 12-09-2019
Date (end) 15-09-2019
Location ARM Stadium
City Skopje
Time (start) 21:00

Event map

Скопско VIP Тераса (VIP Pass)

На посетителите на Skopje Beer Fest ќе им биде овозможено концертите да ги следат од Скопско VIP тераса. Во рамките на оваа зона, со VIP PASS може да консумирате пијалoци во текот на целата вечер.

All you can drink VIP Pass за Skopje Beer Fest купето го по цена од 1 000 денари.

*VIP PASS важи само на СкопскоVIP тераса!

*VIP PASS важи само за едно лице на Скопско VIP тераса! 

Tickets

 • Skopje Beer Fest

  Buy tickets

  VIP Pass, 12-09-2019 Price: 1000ден.

 • Skopje Beer Fest

  Buy tickets

  VIP Pass, 13-09-2019 Price: 1000ден.

 • Skopje Beer Fest

  Buy tickets

  VIP Pass, 14-09-2019 Price: 1000ден.

 • Skopje Beer Fest

  Buy tickets

  VIP Pass, 15-09-2019 Price: 1000ден.