Linkin Park Real Tribute – Piknik Park (Budapest)

Станица 26, Скопје

20:00

18 Apr

Linkin Park Real Tribute – Piknik Park (Budapest)

Детали за настанот

Датум (старт) 18-04-2019
Локација Станица 26
Град Скопје
Почеток 20:00

Мапа на настанот

Концерт

Скопје е дел од големата европска турнеја на единствениот tribute на легендарните Linkin Park, Ви ги претставуваме Piknik Park-Linkin Park real tribute. По распродадените концерти во Загреб, Нови Сад, Белград, Piknik Park ќe одржат концерт во клубот Станица 26.

Карти во претпродажба ќе бидат пуштени преку продажната мрежа на MkTickets од 23.03 во следниве 3 категории:

“Еarly Bird“ Tickets – првите 100 – Цена 300 мкд
“Regular“ Tickets – Цена 400 мкд
На денот на настанот – Цена 500 мкд

Декларација за лица под 18 години:
Лица под 18 години ќе бидат пуштени само во присуство на полнолетно лице или старател.

Билети

Продажни места

allm