Fred Wesley

Станица 26, Скопје

20:00

26 Mar

Fred Wesley

Детали за настанот

Датум (старт) 26-03-2019
Локација Станица 26
Град Скопје
Почеток 20:00

Мапа на настанот

Fred Wesley

3Gonga и Funky Fresh ви го најавуваат легендарниот член на Џејмс Брауновите J.B.’s и Funkadelic – тромбонистот Fred Wesley со неговото трио!

Шанса да се слушне репертоарот на Џејмс Браун директно од еден од фронтмените на J.B.’s!

Локална поддршка,загревање и забава по концертот Гоце САФ и Чваре

EARLY BIRD ВЛЕЗНИЦИ (првите 100): 600 денари

REGULAR ВЛЕЗНИЦИ: 800 денари

НА ВРАТА: 1000 денари

Билети

Продажни места

allm