Владимир Четкар Соул-Џез-Фанк Ансамбл

Станица 26, Скопје

21:30

23 Jan

Владимир Четкар Соул-Џез-Фанк Ансамбл

Детали за настанот

Датум (старт) 23-01-2019
Локација Станица 26
Град Скопје
Почеток 21:30

Мапа на настанот

Концерт на Владимир Четкар Соул-Џез-Фанк Ансамбл

За прв пат пред македонската публика Владимир Четкар ќе се претстави со 10-то член бенд!

Во организација на 3Gonga

Карти во екстремно ограничени бројки, почетна цена за карта 500 денари

Билети

Продажни места

allm