Big Daddy Kane во клуб Епицентар

Epicentar Summer Club, Скопје

21:00

21 Aug

Big Daddy Kane во клуб Епицентар

Event details

Date (start) 21-08-2019
City Скопје
Time (start) 21:00

Event map

Концерт

Со гордост Ви најавуваме уште еден мега настан, по повод 15 години постоење на SureShotz Entertainment. За прв пат во Скопје, ни доаѓа еден од пионерите на hip-hop културата, Grammy наградениот Big Daddy Kane. Настанот ќе се одржи на 21ви август (среда) во клубот Epicentar, со почеток во 22:00 часот (вратите ќе бидат отворени во 21:00). Истиот ќе го отвори моментално нај актуелниот домашен hip-hop артист – Matej Foltz, а локална поддршка ќе бидат Shorty P и Irie Scratch.

Билетите ќе можете да ги набавите преки продажната мрежа на MkTickets од 21.06.2019 година 14:00 часот

Tickets

  • Стандарден билет

    Buy tickets

    Партер, 21-08-2019 Price: 400ден.

Tickets shops

all