André Rieu

VIP Арена Борис Трајковски, Скопје

20:00

06 Jun

André Rieu

Детали за настанот

Датум (старт) 06-06-2019
Град Скопје
Почеток 20:00

Мапа на настанот

André Rieu

Билетите со органичена видливост се билети за седишта од кои делумно е попречена прегледноста кон сцената (на пример: бариери, звучник, камера, сценографија или делови од инфраструктурата на концертната сала). Поради оваа причина, овие билети се продаваат по пониска цена. Билетите за седиштата од ваквите позиции во арената кои се пуштени во продажба се однапред јасно обележани како билети со „ограничена видливост“. Оттаму и евентуалните барања за замена/преместување или рефундирање за време на одржувањето на концертот, од страна на купувачите поради нивниот попречен поглед, нема да бидат земени предвид.

 

Билети

  • Билет со ограничена видливост

    Купи билети

    06-06-2019 Цена: 2000ден.

Продажни места

ar