УСЛУГИ

Печатење билети

Печатење на билети за секаков вид на настани, манифестации, фестивали, собири итн. Контакт: contact@mktickets.mk

Контрола на влез

Нараквици

Печатење на нараквици со Вашето лого, фирма, настан итн.
Особини:
- Боја (сина, зелена, жолта, црвена, розева, црвена, бела, портокалова, виолетова итн)
- Непреносливи штом се искористат
- Една величина одговара на сите корисници
- Лесни за носење и користење
- Водоотпорни
- Можност за нумерирација
- Брза изработка
Се користат за настани кои се од еднократен карактер. Направени се од Рolypropylene материјал, кој обезбедува издржливост, водоотпорност, лесно поставување на рака, економичност и удобност.  Важно е да се нагласи дека една величина на алките одговара на сите корисници, благодарејќи на лепливите завршетоци со кои се регулира големината спрема зглобот.  Тука се и безбедносните резови на крајот од секоја алка кои спречуваат одлепување без кинење. Не можат да се скинат лесно, но, затоа лесно можат да се исечат со ножици, што е одлично за краткорочна употреба. Најчесто се користат на музички и спортски манифестации, ноќни клубови, дискотеки, забавни паркови, на организирани излети и слични краткотрајни настани. Нараквиците ги има во разни бои со можност за допечатување на лого или текст, со што се зголемува безбедноста т.е. намалува можноста од фалсификат. Уште поголема безбедност се постигнува ако се отпечатат баркодови или сериски броеви.

Изнајмување огради

Professional, "Mojo" type of barriers, steady, for better security, crowd management, Fan Pit or VIP zone isolation etc. Developed to protect visitors of events. Their height prevents visitors from suffocation or crushing in case a venue should become overcrowded or if all visitors move towards the stage. At the side of the stage the barriers include small steps allowing the security guards to safely lift people out of the audience (e.g. when visitors require medical attention). Our team is ready to bring, mount and handle the barriers at your event. Contact us for any details and prices.
Назив: Висока сива ограда
Димензии: 2 метри висина х 3 метри ширина
Назив: Ниска сива ограда
Димензии: 1,5 метри висина х 2,5 метри ширина
Назив: Ниска портокалова ограда
Димензии: 1,5 метри висина х 1 метар ширина