Loading Events
Find Events

Следни Настани

Events List Navigation

ноември 2017

ПОЕМА ЕКСТАЗА

Македонска Филхармонија
30 Ное @ 20:00
Македонска Филхармонија 400ден

View more
декември 2017

Винодонија 01-02.12.2017 / Vinodonia 01-02.12.2017

Хотел Мериот
01 Дек @ 16:00
Хотел Мериот 490ден

View more

One night in America

Македонска Филхармонија – Мала Сала,
01 Дек @ 20:00
Македонска Филхармонија – Мала Сала, 500ден

View more

ЛЕБЕДОВО ЕЗЕРО – П. И. ЧАЈКОВСКИ

Македонска Опера и Балет
02 Дек @ 20:00
Македонска Опера и Балет 300ден

View more

Opium Hum (Berlin) / Kapan An / PIN & Desonanz

Капан Ан
02 Дек @ 23:30
Капан Ан 150ден

View more

Сизиф на Pluto’s Doubts • концертен перформанс

кино Фросина
04 Дек @ 21:00
кино Фросина 200ден

View more

ИМЕ

Театар Комедија
06 Дек @ 20:00
Театар Комедија 300ден

View more

TAKSIRAT + DESONANZ – Festival Set


07 Дек @ 19:30
1500ден

View more

НАБУКО – ЏУЗЕПЕ ВЕРДИ (07.12.2017)

Македонска Опера и Балет
07 Дек @ 20:00
Македонска Опера и Балет 300ден

View more

Darko Rundek • Apocalypso Now @Taksirat

Младински Културен Центар
07 Дек @ 20:00
Младински Културен Центар 700ден

View more

Delta Funktionen / MKC Skopje

Младински Културен Центар
07 Дек @ 23:30
Младински Културен Центар 300ден

View more

Delta Funktionen / Headless Horseman (live) – Club Билет

Младински Културен Центар
07 Дек @ 23:30
Младински Културен Центар 500ден

View more

Damien Dubrovnik (DK) + String Forces / Македонска Филхармонија

Македонска Филхармонија – Мала Сала,
08 Дек @ 19:30
Македонска Филхармонија – Мала Сала, 500ден

View more

Headless Horseman (live) / MKC Skopje

Младински Културен Центар
08 Дек @ 23:00
Младински Културен Центар 300ден

View more

Вардарски Пастуви

Театар Комедија
09 Дек @ 20:00
Театар Комедија 300ден

View more

МЕТАЛУРГ – ДИНАМО ПАНЧЕВО

VIP Арена Борис Трајковски
12 Дек @ 16:00
VIP Арена Борис Трајковски 100ден

View more

BABY IT’S COLD OUTSIDE

Македонска Филхармонија
12 Дек @ 20:00
Македонска Филхармонија 500ден

View more

Skopje Vinyl Convention Afterparty

Младински Културен Центар
16 Дек @ 22:00
Младински Културен Центар 300ден

View more

ФИЛХАРМОНИЈА ЗА ШПАТО

Македонска Филхармонија
21 Дек @ 20:00
Македонска Филхармонија 600ден

View more

ТУРАНДОТ – ЏАКОМО ПУЧИНИ (22.12.2017)

Македонска Опера и Балет
22 Дек @ 20:00
Македонска Опера и Балет 300ден

View more

КЛЕОПАТРА – БАЛЕТ НА ВАСИЛИЈ МЕДВЕДЕВ (27.12.2017)

Македонска Опера и Балет
27 Дек @ 20:00
Македонска Опера и Балет 300ден

View more

Straight Mickey And The Boyz и King’s Peach во МКЦ

Младински Културен Центар
28 Дек @ 21:00
Младински Културен Центар 200ден

View more

Фолтин + Летечки Пекинезери за Нова Година @ Станица 26

Станица 26
31 Дек @ 10:00
Станица 26 650ден

View more
јануари 2018

“SIMPLY THE BEST” – ТРАДИЦИОНАЛЕН КОНЦЕРТ ПО ПОВОД ПРАЗНИКОТ ВАСИЛИЦА 12.01.2018

Македонска Опера и Балет
12 Јан @ 20:00
Македонска Опера и Балет 800ден

View more

“SIMPLY THE BEST” – ТРАДИЦИОНАЛЕН КОНЦЕРТ ПО ПОВОД ПРАЗНИКОТ ВАСИЛИЦА (13.01.2018)

Македонска Опера и Балет
13 Јан @ 20:00
Македонска Опера и Балет 800ден

View more

“SIMPLY THE BEST” – ТРАДИЦИОНАЛЕН КОНЦЕРТ ПО ПОВОД ПРАЗНИКОТ ВАСИЛИЦА (14.01.2018)

Македонска Опера и Балет
14 Јан @ 20:00
Македонска Опера и Балет 800ден

View more

Самсон и Далила – Балет

Македонска Опера и Балет
17 Јан @ 20:00
Македонска Опера и Балет 300ден

View more

Лет над кукавичјoто гнездо 17.01.2018

НУ Драмски Театар – Скопје
17 Јан @ 20:00
НУ Драмски Театар – Скопје 200ден

View more

ЛАУРЕАТИ

Македонска Филхармонија
18 Јан @ 20:00
Македонска Филхармонија

View more

Kreator / Decapitated & Dagoba @ МКЦ

Младински Културен Центар
23 Јан @ 18:30
Младински Културен Центар 1500ден

View more
+ Export Events