Loading Events
  • This event has passed.
август 11 @ 8:00 pm - 11:30 pm
200 ден

Три години подоцна и со уште повеќе енергија Zoster се враќаат во Македонска Каменица!
Бендот чии live настапи се доведени до перфекција доаѓа на True Sound of Kamenica
Festival 4 и од нашата фестивалска сцена уште еднаш ќе испратиме порака дека се
потребни силни општествени промени. Ќе испратиме пораки за поголема толеранција,
мир, прогрес, афирмација, љубов и едукација.
На 11-ти август, Македонска Каменица повторно ќе звучи фино и на вистински начин
ќе промовираме вистински вредности и урбана култура. Македонскиот бенд KI, пак, за
првпат ќе настапи на нашиот фестивал и ќе покаже зошто е еден од
најреспектираните и најнаградуваните бендови на сите регионални фестивали.
Резервирајте си го датумот! Zoster и KI сега, па којзнае кога!

Купи Билет Онлајн

Buy Ticket Online