Loading Events
  • This event has passed.
март 20 @ 8:00 pm - 10:00 pm
300ден

Полигамија, брак од интерес, разврат, травестија, неверство, развод…

„Калабалак од заплети, замена на идентитети и мноштвото луди ситуации кои се одвиваат со неверојатна брзина“ – Тони Димков.

Секое препознаање на одредени стории, трачеви и личности во претставата е случајно!!!

Купи Билет Онлајн

Buy Ticket Online