Loading Events
септември 1
400 ден

Првата понуда помина. Кој искористи да купи карта за 300, верувајте дека веќе е добитен!
Одиме скалило погоре… Денес објавуваме 3-ца изведувачи и картата „оди“ на 400 денари.
Оваа понуда ќе трае до 15 Јуни, искористете ја.
Првите три комада кои ќе „затресат“ гитара, бубањ, ем други инструменти на сцена, се:
Минималистичка гаражна психоделија – Wooden Shjips 
Benjamin John Power а.к.а една половина од Fuck Buttons а.к.а Blanck Mass
Уличен краутрок од Берлин – Camera

Покерашки кажано… „Потот“ помина, вадиме трилинг на маса и покачуваме улог на 400.
Кој игра?

Купи Билет Онлајн

Buy Ticket Online