Loading Events
  • This event has passed.
ноември 11, 2016 - ноември 12, 2016
490ден

Првиот Скопски вински салон- Винодонија 2016, организиран од ЗСМ – Здружение на Сомелиери на Р. Македонија ќе се одржи на 11ти и 12ти ноември 2016та година во хотелот Мериот во Скопје. Овој настан е од интернационален и традиционален  настан со изложбен и дегустационен карактер кој ќе се одржува секоја година со единствена цел да го зголеми бројот на посетители, винарии и вински критичари. Идејата на Скопскиот вински салон- Винодонија 2016 е вклучување на што повеќе винарии на кои ќе им се даде можност да ги престават своите вина во соодветна атмосфера на хотелот Мериот. Воедно, во текот на настанот ќе се одржат мастер класови, дегустации и предавања на тема вино и вински маркетинг.

 

Купи Билет Онлајн 11.11.2016

Buy Tickets Online 11.11.2016

 

Купи Билет Онлајн 12.11.2016

Buy Tickets Online 12.11.2016