Loading Events
август 11 @ 8:30 pm
400ден

Версајско Барокно Трио

Црква Св.Софија

11.08.2017

20:30

Версајско Барокно Трио, Франција
Берета Себастијан, кларинет
Николас Марте, Теорбо
Марие Колине, виола да гамба

 

Кабаре „Зборувај тивко“

Црква Св.Софија

11.08.2017

22:00

Тијана Ѓуричиќ, сопран, Србија
Ирина Наумовска, пијано, Македонија
Александар Будимир, хармоника, Србија

Купи Билет Онлајн