Loading Events
  • This event has passed.
март 22 @ 8:00 pm - 10:00 pm
200ден

Автор: Еден фон Хорват
Режија: Лука Кортина
Костимографија: Марија Пупучевска
Музика: Љупчо Константинов
Улоги: Филип Трајковиќ, Благој Чоревски, Димитрија Доксевски, Анастас Тановски, Игор Ангелов, Сања Арсовска, Ирена Ристиќ, Зоран Љутков, Соња Стамболџиоска, Лазе Манасковски, Златко Митрески,

Повеќе информации и фотографии за претставата тука.

Купи Билет Онлајн

Buy Ticket Online