Loading Events
  • This event has passed.
септември 22 @ 8:00 pm - 10:00 pm
300ден

„Вардарски пастуви“ е скопска урбана приказна за маалска група другари кои живеат „на маргините“ и на кои најголема љубов им е ФК Вардар. Во недостиг на финансиска моќ, при една средба, еден од нив наидува на оглас за работа: „Се бараат млади, згодни и убави.. за машки стриптиз…“
teatarska pretstava vardarski pastuvi - teatar komedija

Купи Билет Онлајн

Buy Ticket Online