Loading Events
  • This event has passed.
август 3, 2017 @ 8:30 pm
400ден

Tрио Аура, Mакедонија

Црква Св.Софија

03.08.2017

20:30

Страшо Темков, флејта
Ана Гацева, пијано
Марјан Милошевски, фагот

Дувачки квинтет на Црна Гора

Црква Св.Софија

03.08.2017

22:00

Ана  Абрамовиќ, хорна,
Антонио Насевски, фагот,
Марија Ѓурѓевиќ-Илиќ, флејта
Надица Ристиќ-Симовиќ, обоа,
Петар Гариќ, кларинет

Купи Билет Онлајн