Loading Events
  • This event has passed.
март 24, 2017 @ 9:00 pm - 11:55 pm
500ден

Кратка најава.
SWANS доаѓаат во МКЦ Скопје!
24.март.2017 година
Во рамки на турнеја по повод промоција на последниот студиски албум “The Glowing Man”, Скопје повторно на мапата.
Овој пат, со нивна комплетна опрема, tour bus… бидете спремни.

 

Купи Билет Онлајн

Buy Tickets Online