Loading Events
  • This event has passed.
август 20, 2017 @ 9:00 pm
500ден

Свечено затворање

Предворје на црква Св.Софија

20.08.2017

21:00

Театарска претстава
,,Ничија  Земја,, според филмското дело на Данис  Тановиќ
во режија на:  Александар  Морфов
во изведба на МНТ-Скопје

Купи Билет Онлајн