Loading Events
  • This event has passed.
март 13 @ 8:00 pm - 10:30 pm
300ден

„Сон на летната ноќ“ е комедија – пасторала во која се преплетуваат три приказни, преку кои ќе ги видите љубовните искушенија на четворицата млади пријатели, ќе зирнете во спалната соба на богововите и ќе бидете сведоци на една волшебна ситуација кога Титанија ќе се вљуби во магаре…

Купи Билет Онлајн

Buy Ticket Online