Loading Events
  • This event has passed.
август 5, 2017 @ 9:00 pm
300ден

„Сон на летната ноќ“ од Вилијам Шекспир

Предворје на црква Св.Софија

05.08.2017

21:00

Премиера на театарска претстава „Сон на летната ноќ“ од Вилијам Шекспир
на Џон Блондел  во продукција на НУ  Народен театар Битола, Р. Македонија

Купи Билет Онлајн