Loading Events
  • This event has passed.
март 14 @ 8:00 pm - 10:00 pm
200ден

Автор: Миле ПОПОСКИ

Режија: Коле АНГЕЛОВСКИ

Улоги: Пејо Мариоjцо – Марија Спиркоска – Илијеска

Аџи Јанкула – Биљана Драгиќевиќ – Пројковска

Секула – Маја Вељковиќ – Пановска

Цанде – Зоран Љутков

Сотка – Златко Митрески

Фатиме – Јелена Жугиќ

Пандора – Трајанка Илиева Таци

Јашар Бег – Калина Наумовска

Кир Таки – Гордана Ендровска

Евдокија – Марија Кондовска

Паца – Валдета Исмаили

Чире – Душица Стојановска

Блаже – Викторија Анѓушева

Шабан Бег – Катерина Коцевска

Марија – Катерина Шехтанска – Лаковска

Цветан Берберот – Александра Павлова

Повеќе информации и фотографии за претставата тука.

Купи Билет Онлајн

Buy Ticket Online