Loading Events
  • This event has passed.
март 17 @ 7:00 pm - 9:00 pm
150ден

Режија: Димче Николовски
Сценографија: Сергеј Светозарев
Костимографија: Лира Грабул
Музика: Димитар Андоновски
Улоги: Александра Павлова, Трајанка Илиева, Калина Наумовска, Златко Митрески, Соња Стамболџиоска, Сања Арсовска, Игор Георгиев,
КГ: Александар Степанулески, Димитрија Доксевски, Мартин Минговски, Дритон Вејсели, Благица Димитровска, Емилија Мицевска, Бобан Алексоски, Дарко Карбески, Марко Илиќ

 

Повеќе информации и фотографии за претставата тука.

Купи Билет Онлајн

Buy Ticket Online