Loading Events
  • This event has passed.
декември 16, 2017 @ 10:00 pm - декември 17, 2017 @ 4:00 am
300ден

На плоча секогаш звучи подобро!

Првата винил конвенција во Македонија ја финишираме со најголемата журка на плочи!

Boca 45 од Бристол и Marc Hype од Берлин ги враќаат плочите на подиумот потпомогнати од Bdat Dzutim (Белград, Србија), Chvare (Скопје, Македонија), Dr. Smedji Sećer (Ријека, Хрватска), Goce (Скопје, Македонија), Iron (Белград, Србија) и Kool S (Пула, Хрватска).

Купи Билет Онлајн