Loading Events
  • This event has passed.
јули 24, 2017 @ 8:30 pm
400ден

СИГНУМ саксофон квартет, Германија

Црква Св.Софија

24.07.2017

20:30

Блаж Кемперле, сопрано саксофон

Eрик Нестлер, алт саксофон

Aлан Лузар, тенор саксофон

Гверино Белароса, баритон саксофон

Купи Билет Онлајн