Loading Events
  • This event has passed.
март 20 @ 8:00 pm - 10:00 pm
200ден

Автор: Ерик Богосјан

Режија: Ристе Алексовски

Музика: Puppetology

Улоги: Сашо Тасевски

Претставата не се занимава со тоа кој и како е виновен за распадот на идеалите, туку со прашањето зошто. Зошто се повеќе и повеќе тонеме во сопствениот комфорт, оставени да чекаме на доаѓањето на нештото, иако ниту знаеме што чекаме, ниту што е тоа што ќе дојде. Мала приказна за еден човек во 7 ставови.

 

Повеќе информации и фотографии за претставата тука.

Купи Билет Онлајн

Buy Ticket Online