Loading Events
август 23 @ 8:00 pm
1500 ден

SEAN PAUL

SEAN PAUL vo dom arm vo skopje 

Една од најактуелните светски ѕвезди, јамајканскиот суперстар Шон Пол (SEAN PAUL) на 23 август ќе гостува во Скопје! Во склоп на неговата светска турнеја, од сите локации во регионов, Шон Пол ќе настапи само во Скопје! Една од најголемите ѕвезди на денешницата, на дружба со македонската публика пристигнува директно од Кардиф, Велика Британија, а по Скопје продолжува кон Азија. Повеќекратниот Греми добитник на скопскиот концерт доаѓа со својата комплетна екипа составена од врвни танчари и музичари. Влезниците за овој уникатниот настан во организација на Fusion Production и Akasha booking во претпродажба ќе бидат пуштени по специјално намалени цени.

ВИП карта: Со ВИП картите, покрај одличната позиција (лево и десно од сцената), ќе можете за секои 4 карти да уживате во бесплатни пијалаци (0,7 l. Johnnie Walker Red Label, J&B Rare или 1 l. Smirnoff Red), дистрибуцијата на пијалоците ќе биде непосредно пред почеток на настанот во договор со ВИП гостите.

Ултра ВИП карта: Со ултра ВИП картите, покрај одличната позиција (лево и десно од сцената), ќе можете за секои 4 карти да уживате во бесплатни пијалаци (0,7 l. Johnnie Walker Red Label, J&B Rare или 1 l. Smirnoff Red), дистрибуцијата на пијалоците ќе биде непосредно пред почеток на настанот во договор со ВИП гостите.Ултра ВИП влезниците ќе бидат пуштени во ограничена количина и ќе бидат со ексклузивен ‘meet and greet’ настан по концертот, каде фановите ќе може да се запознаат со Шон Пол и да уживаат во коктел забава, која ќе биде организирана на највисоко ниво.

ВАЖНО СООПШТЕНИЕ!

Влезниците во четврток 16-8-2018 ќе се продаваат по промотивна цена.

1100 ден Партер

1600 ден ФанПит

2200 ден Вип

6900 ден Ултра Вип

Купи Билет Онлајн

Buy Ticket Online