Loading Events
  • This event has passed.
мај 24 - мај 27
2420ден

После своето незаборавно премиерно издание, SEA STAR се враќа во Умаг и оваа година во познатиот комплекс Stella Maris.

Во Умаг, Хрватска од 24ти до 27ми мај доаѓаат: Dimitri Vegas & Like Mike, Hurts, Robin Schulz, Paul Van Dyk, Disciples, Filatov & Karas, Francois X, Luke Slater, Ofenbach, Tommy Four Seven, Tram 11 и многу други!

Влезниците во Македонија ќе се продаваат во ЈУГОТОН (Скопје, ГТЦ, 1 кат).

Повеќе за Sea Star Festival на www.seastarfestival.com