Loading Events
август 30 - септември 1

Петтото издание на Sea Dance Festival ќе започне на четврток 30ти Август и ќе трае до сабота, 1ви Септември на новата плажа Буљарица.

Влезниците во Македонија ќе се продаваат во ЈУГОТОН (Скопје, ГТЦ, 1 кат).

Повеќе за Sea Dance Festival на www.seadancefestival.me