Loading Events
  • This event has passed.
август 16, 2017 @ 9:00 pm
300ден

Рок Симфониja

Долни Сарај

16.08.2017

21:00

Влатко Стефановски и
Камерен оркестар – Битола
Солисти: Михајло Трајковски-Сак, Жарко Јакимоски, Боби Мојсовски.
Диригент: Владимир Димовски, Maкедонија

Купи Билет Онлајн