Loading Events
  • This event has passed.
април 26, 2017 @ 8:00 pm - 11:30 pm
400ден

Најголемиот Queen Real Tribute проект ќе одржи повеќе часовен концерт во клубот #Станица26 на 26.04.2017 со почеток во 20:00 часот. Бенд кој свири концерти низ половина свет (само во Бразил одржаа повеќе од 70 концерти), и бенд кој работи на сите поголеми фестивали и Queen конвенции. Queen Real Tribute се препознатливи по прекрасната костимографија (костимите се најблизу до оргиналната костимографија на Queen), гитаристот свири на иста гитара како што свиреше Brian May, се со цел да биде најблизу до звукот на оргиналните Queen, интересно е што вокалистот ја има скоро истата боја на вокалот како големиот Freddie Mercury.

“Show must go on“, “We are the champions“, “I want to break free“, “Radio Ga Ga“, “We will rock you“, “Bohemian rhapsody“…се само неколку од хитовите што публиката ќе има можност да ги слушне во клубот Станица 26 на 26.04.2017 со почеток во 20:00 часот. 

 

***Влезот е забранет за лица под 18 години***

 

Купи Билет Онлајн

Buy Tickets Online