Loading Events
  • This event has passed.
март 21 @ 8:00 pm - 10:00 pm
300ден

Прво реално шоу во театар Комедија!

Бидете активни учесници во режирањето на претставата!

Дали ТАА да го бакне или да му удри шамар…? Дали Тој или ТАА да одговори на повикот од неговата бивша жена… Одлучувате Вие по пат на гласање во живо!

Купи Билет Онлајн

Buy Ticket Online