Loading Events
  • This event has passed.
април 8
200ден

Најмили дечиња, родителчиња и љубители на детскиот фестивал “ПОТОЧИЊА” со радост Ве известуваме дека новото издание “ПОТОЧИЊА 2017” ќе се одржи на 08 – 09 април во Makedonska Opera i Balet – Macedonian Opera and Ballet.

Детскиот фестивал Поточиња на македонската сцена за прв пат се појави во 2004 година. Со своите песнички за брзо време ги освои срцата на најмалите љубители на музиката и редовно секоја година со своето одржување ја најавува пролетта. Одржувањето на овој фестивал им овозможува на сите дечиња, преку песничките да зачекорат во светот на семејството, училиштето, здравите навики, природата, екологијата, бајките, сказните.

Купи Билет Онлајн          08.04.2017   11:00 часот

Купи Билет Онлајн          08.04.2017   13:00 часот

Купи Билет Онлајн           08.04.2017  19:00 часот