Loading Events
  • This event has passed.
август 1, 2017 @ 8:30 pm
400ден

Полска вечер

Црква Св.Софија

01.08.2017

20:30

Полска вечер
Варшавски хармоникашки квинтет
Mариа Мачовска-виолина
Jустина Баран-виолина
Mарек Чех-виола
Александра Охар-виолончело
Kлаудиуш Баран-хармоника или бандонеон

Купи Билет Онлајн