Loading Events
  • This event has passed.
декември 4, 2017 @ 9:00 pm - 11:30 pm
200ден

На 4-ти декември во Кино Фросина, Pluto’s doubts ве носат на концертен осврт кон сѐ што се нашло во орбитата на нивниот деби-албум. Деветте нумери содржани на изданието СИЗИФ, премиерно ќе бидат свирени јавно, а искуството за посетителите ќе биде збогатено со код за бесплатен download.

4ти ДЕКЕМВРИ / кино ФРОСИНА / PLUTO’S DOUBTS
? 21:00
? 22:00

? БИЛЕТИ од петок (10.11.2017) @ http://mktickets.mk/
претпродажба: 200 МКД
на ден на концерт: 300 МКД

? Повеќе инфо: http://bit.ly/2jd7Eua

Купи Билет Онлајн