Loading Events
  • This event has passed.
август 8, 2017 @ 8:30 pm
500ден

Oптина Пустинa, машки манастирски хор

Црква Св.Софија

08.08.2017

20:30

Oптина Пустинa, машки манастирски хор, Русија
Диригент: Aлександер Семенов
Солисти: Владимир Милер-басопрофондо

Сања Керкез-сопран (Србија), Иван томашев-бас (Србија), Милена Арсовска-сопран (Македонија)

Купи Билет Онлајн