Loading Events
  • This event has passed.
септември 30, 2017 @ 8:00 pm
400ден

Ви ја претставуваме “One Love” турнејата!

Скопје ќе биде дел од најголемата Македонско-Бугарска фестивалска турнеја #OneLoveTour, настанот ќе се одржи на 30-ти септември во С.Ц Борис Трајковски (Мала Сала)

Иноватива Груп и Mejdina Stancia, најавуваат одличен настан со најпознатите RnB & Hip-Hop ѕвезди, на иста бина ќе настапат:
SlatkaristikaKriskoGery-NikolToni Zen OfficialUpsurt – Ъпсурт, и класиката на Македонскиот Hip-Hop #DjGOCESAF.

Влезните билети се пуштени во претпродажба, публиката може да ги набави преку продажната мрежа на MkTickets по цена од 400мкд.

Online Tickets
http://mktickets.mk/en/nastan/one-love-tour-скопје/

Резервации на VIP Влезни билети:

+389 70 340 499
+389 75 454 264

4 влезници, Jagermaister 0.7l, 4 Изворски, 4 Energi`S – 4.000мкд
4 влезници,Tullamore Dew 0.7l, 4 Изворски, 4 Energi`S – 5.000мкд
4 влезници, Finlandia 0.7l, 4 Изворски, 4 Energi`S – 4.000мкд
4 влезници, Jack Daniel`s 0.7l, 4 Изворски, 4 Energi`S – 5.500мкд

Декларација за лица под 18 години:
Лица под 18 години ќе бидат пуштени само во присуство на полнолетно лице или старател.

Купи Билет Онлајн

Buy Tickets Online