Loading Events
  • This event has passed.
април 19 @ 9:00 pm - 11:30 pm
150ден

Треба ли објаснување? 19 Април дојдете да ги чуете нашите луѓе, нашите бендови…

https://www.facebook.com/nemalabavomusic/ Концертна промоција на албумот ,,Во чие име зборите”

https://www.facebook.com/khara15/

https://www.facebook.com/highcontrol/

https://www.facebook.com/astrolungs/

https://www.facebook.com/theplanktons.mk/

Билетите можете да ги набавите на билетарницата во МКЦ или онлајн на mktickets.mk

Купи Билет Онлајн

Buy Ticket Online