Loading Events
  • This event has passed.
април 19 @ 9:00 pm
300ден

BLACK METALLICA

Најголемиот европски METALLICA tribute проект доаѓа во Скопје во клубот Станица 26 на 19.04 (четврток). По одличните „Tribute“ концерти во клубот Станица 26, едицијата на Скопје „Тribute“ концерти ja продолжуваме со дефинитивно најдобрата европска реплика на METALLICA – Metallica Tribute band – Black. Бендот ветува сетлиста од најдобрите песни на легендарните METALLICA… The Ectasy of Gold, Hit the Lights, Creeping Death, The Four Horsman, For Whoom The Bells Tolls, Ride The Lighting, Blackened, Оne, Master of Pappets, Sanutarium, Nothing Else Matters.
За прв пат македонската публика на 19-ти Април во клубот Станица 26 во Скопје, ќе има можност да го види бендот кој дефинитивно е најблиску до оргиналот од музички и костимографски аспект.

Влезните билети се пуштени во претпродажба, публиката може да ги набави преку продажната мрежа на MkTickets по цена од 300мкд.

 

Декларација за лица под 18 години:
Лица под 18 години ќе бидат пуштени само во присуство на полнолетно лице или старател.

 

Купи Билет Онлајн

Buy Ticket Online