Loading Events
  • This event has passed.
август 7, 2017 @ 9:00 pm
400ден

Театарска претстава

“Mеџик Нешнл” (концертен шоу)

Предворје на црква Св.Софија

07.08.2017

21:00

Tеатарска претстава
(концертен шоу)
“Mеџик Нешнл”
Режисер: Јон Карамитру
во изведба на И.Л. Карагиале Национален Театар, Букурешт, Романија

Купи Билет Онлајн