Loading Events
  • This event has passed.
март 15 @ 8:00 pm
300ден

MADE IN MACEDONIA

Диригент: БОРЈАН ЦАНЕВ

Солист: ЗДРАВКО АНГЕЛОВ
М. Бакрнчев: „Лет“
Л. Шпор: Концерт за кларинет и оркестар бр. 1 оп.26
В. А. Моцарт: Симфонија бр. 41 „Јупитер“

Купи Билет Онлајн