Loading Events
  • This event has passed.
август 11 @ 8:30 pm
400ден

Ансамбл Маскерина, Франција

Црква Св.Софија

11.08.2017

20:30

Ансамбл Маскерина:
Берета Себастијан, флејта
Николас Марте, теорбо
Марие Колине, виола да гамба
Франција

 

Кабаре „Зборувај тивко“

Црква Св.Софија

11.08.2017

22:00

Тијана Ѓуричиќ, сопран, Србија
Ирина Наумовска, пијано, Македонија
Александар Будимир, хармоника, Србија

Купи Билет Онлајн